4gamers.be

Welk spel wordt Game of the Year?

Door papfles, 30-12-2010 00:01

Laatste update:

Vanaf vandaag (tot 31 december) zal je kunnen stemmen op de absolute GOTY van 2010. De vorige poules hebben ervoor gezorgd dat de twee handheld-games die nog overbleven uiteindelijk moesten vertrekken en dat er nog vijf games dingen naar de titel van GOTY 2010.

Battlefield: Bad Company 2 kan als topfavoriet gezien worden, aangezien het elke ronde al vlotjes de overwinning wist weg te kapen. Weet Starcraft 2 of Heavy Rain nog roet in het eten te gooien?

De genomineerden zijn Heavy Rain, Starcraft 2, Battlefield: Bad Company 2, Halo: Reach, Super Mario Galaxy 2.

Let the polling begin.

Update 2:

Vandaag begint de tweede poule, waarin Heavy Rain, Starcraft 2 en Pokémon het zullen opnemen. God of War: Ghost of Sparta is in de eerste poule afgevallen. Het heeft misschien te maken met het feit dat het 'slechts' om een handheld ging, maar we zullen zien of Pokémon zijn mannetjes weet te staan tegen Starcraft 2 en Heavy Rain.

Woensdag zullen de vijf overgebleven titels het dan onderling uitvechten voor de eer van "4Gamers GOTY 2010", maar eerst moet er nog een titel afvallen.

Jullie kiezen.

 

 

Update:

We zijn nu in de laatste rechte lijn aangekomen en zeven titels strijden nu om de eer om als eerste 4Gamers-GOTY door het leven te gaan. Battlefield: Bad Company 2, Heavy Rain, Pokémon, Halo: Reach, Super Mario Galaxy 2, Starcraft 2, God of War: Ghost of Sparta zullen nu jullie moeten overtuigen van hun kwaliteiten.

Om de winnaar te bepalen, worden ze nu terug in twee willekeurige poules gestoken en valt er telkens 1 game af uit elke poule. De vijf titels die overblijven, zullen dan tenslotte strijden voor de eerste plaats.

Poule 1: Battlefield: Bad Company 2, God of War: Ghost of Sparta, Halo: Reach en Super Mario Galaxy 2

Poule 2: Heavy Rain, Starcraft 2, Pokémon

Finale: nummers 1 - 3 uit poule 1 nemen het op tegen nummers 1 en 2 uit poule 2.
 

Veel stemplezier en moge het beste spel winnen (of het spel waarvoor je het meeste mensen hebt opgetrommeld).

 

De 4Gamers-crew

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.