4gamers.be

GTA V in oktober, tweede trailer gelekt?

Door Jay, 04-06-2012 16:28, bron: vg247

Van Rockstar hoeven we normaal niets te verwachten op E3 en GTA-fans moeten dan ook niet hopen op nieuwe beelden van Grand Theft Auto V. Dat betekent echter niet dat er buiten E3 geen nieuws over het spel kan verschijnen natuurlijk. Blijkbaar zou op GTAForums, een GTA-fansite, de tweede trailer van de game zijn gelekt, waarna de website op bevel werd neergehaald en de beelden werden verwijderd. De trailer zou naar verluidt in de loop van de komende twee weken officieel verschijnen.

Voorts zijn er opnieuw geruchten dat GTA V in oktober van dit jaar zal verschijnen. Het CV van een Rockstar North-werknemer werd zeer recent immers gewijzigd en daarbij werd oktober 2012 aangegeven als de launchperiode voor de game. Ook is er een magazinecover opgedoken van een onofficieel Xbox-magazine uit het Verenigd Koninkrijk, waarop we zien dat de release van GTA V in oktober wordt geplaatst. Of dit een authentieke cover is, valt voorlopig echter niet te verifiëren.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.