4gamers.be

E3: Schorpioen tegen spin in The Amazing Spider-Man

Door Vancha, 06-06-2012 20:33

Ontwikkelaar Beenox is momenteel bezig met het afwerken van The Amazing Spider-Man, de game die zich na de langverwachte film zal afspelen en op hetzelfde moment in de winkel zal verschijnen. The Amazing Spider-Man zal je terug de vrijheid geven om waar je maar wilt te kruipen en slingeren in de stad en zal enkele wel gekende vijanden bevatten. Een van die vijanden is de schorpioen die Dr. Otto Octavius gecreëerd heeft en deze kun je  alvast aanschouwen in deze nieuwe trailer die Activision voor de E3 heeft uitgegeven. The Amazin Spider-Man zal 29 juni uitkomen voor PS3, Xbox 360, pc, Wii, 3DS en DS.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.