4gamers.be

E3 2012 snap-previews: Sony

Door Jay, 09-06-2012 00:00

Beyond: Two SoulsQuantic Dream verbaasde enkele jaren geleden de gamewereld met een spel dat de speler zo betrok bij het verhaal, dat hij zich compleet verbonden voelde met de personages. Nu zijn ze terug met Beyond: Two Souls en lijken ze het gewoon nog een keertje over te doen. Dit keer krijgen we met Jodie maar één hoofdpersonage, maar ze maakt wel flink wat indruk. De gameplay is de 2.0-versie van Heavy Rain, maar Beyond draait gewoon om de ervaring die je beleeft, met natuurlijk een hoop andere uitkomsten, die afhankelijk zijn van je keuzes. En o ja, zeiden we al dat het er ongelooflijk knap uitziet?


Vooruitzicht
Gegarandeerde topper


PlayStation All-Stars Battle Royale


 


Beter goed gestolen, dan slecht bedacht is een uitspraak die perfect opgaat voor dit spel. We kunnen niet ontkennen dat de inspiratie bij Nintendo werd gezocht, maar dit spel geeft er wel degelijk zijn eigen draai aan. Het ziet er allemaal heel eenvoudig uit, maar dat blijkt het uiteindelijk toch niet te zijn. Wij ondervonden dat het niet zo simpel is om het spel echt goed te spelen. Voorlopig hebben we nog te weinig ervaring ermee om er volledig over te oordelen, maar het ziet er voorlopig niet slecht uit.


Vooruitzicht
Goed op weg


Sly Cooper: Thieves in TimeDe iconische reeks met een kleptomane wasbeer in de hoofdrol keert na een goed aantal jaar eindelijk terug. Nadat we onlangs nog verwend werden met een HD-collectie, krijgen we nu een volledig nieuw verhaal voorgeschoteld. Sly Cooper gaat op bezoek bij zijn wasbeervoorvaderen, die ook allen over grijpgrage handjes beschikken. In de demo speelden we een level met Sly zelf en een met zijn Japanse voorganger Rioichi. Veel nieuws is er momenteel nog niet te zien aan de gameplay van Thieves in Time; het doet ons allemaal erg denken aan de eerste drie games uit de serie. Maar heel erg is dat niet, die waren namelijk ijzersterk.


Vooruitzicht
Goed op weg


Book of Spells


Een echt boek dat dankzij PlayStation Eye en Move helemaal tot leven kan komen, dat klinkt best interessant. Gooi er dan nog eens een sausje van J.K. Rowling en Harry Potter over en je weet dat je al goed op weg bent. Book of Spells is iets waar kinderen veel plezier aan kunnen beleven en tot onze eigen verbazing werkte het allemaal nog best goed ook. Spreuken werden vlotjes uit het boek getoverd en de interactie was vrij knap om te bekijken. Het blijft voorlopig wel afwachten hoe lang het boek kan blijven boeien en wat de volgende Wonderbooks gaan brengen.


Vooruitzicht
Goed op weg


Tokyo Jungle


Dit is misschien wel de vreemdste game die we de laatste jaren zagen en dus wilden we snel eens van nabij gaan bekijken waar het allemaal om ging. In Tokyo Jungle zijn de mensen weg en hebben de dieren het overgenomen. Jij moet als dier zo lang mogelijk zien te overleven en dat doe je door planten te eten of gewoon door andere dieren te verorberen. Je kan zelfs kindjes krijgen, om daarna met hen de wijde wereld in te duiken. Ondertussen kan je ook nog eens wat challenges afwerken. Zelfs na het van nabij te bekijken blijft het een vreemde game, zij het een hele grappige.


Vooruitzicht
Twijfelgeval


Bullet Run


Bulletrun is een geinige free-to-play MMOFPS die draait om een gewelddadige tv-show, waarin twee teams van tien het tegen elkaar opnemen. Natuurlijk doen ze dat niet met blote vuisten; er is een grote hoeveelheid wapens voor handen, waarmee de deelnemers elkaar maar al te graag een kopje kleiner maken. Hoewel de shooter niet bijster origineel is, weet het toch een grote funfactor te creëren. Hoe creatiever je een vijand omlegt, hoe meer punten je verdient. Zo zien we het graag.


Vooruitzicht
Goed op weg


Planetside 2


 


PlanetSide 2 is de opvolger van de MMOFPS waarin acht jaar geleden honderden mensen elkaar tegelijkertijd te lijf gingen. Het vervolg verandert dit aantal in duizenden en is bovendien free-to-play. Drie facties strijden om een planeet met tanks, vliegtuigen en ander oorlogstuig. Met zes verschillende klassen en een lading aan customization-opties zijn er veel verschillende mogelijkheden om jouw perfecte klasse neer te zetten. Het spelen in de gigantische wereld maakte ons niet bijzonder enthousiast, maar in alle eerlijkheid was de speelsessie daar misschien wel wat te kort voor.


Vooruitzicht
Twijfelgeval


Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.