4gamers.be

Sledgehammer bezig aan nieuwe CoD

Door papfles, 11-06-2012 16:53, bron: computerandvideogames

Er zijn wel meer teams bezig aan Call of Duty en eentje daarvan is Sledgehammer Games. Deze studio was eerder al bezig aan een third person Call of Duty die uiteindelijk geschrapt werd en moest vervolgens bijspringen voor Call of Duty: Modern Warfare 3. Toch is iedereen er nu behoorlijk van overtuigd dat het team aan een eigen Call of Duty bezig is.

Een aanwijzing valt immers te vinden bij een nieuwe jobadvertentie. Men is bij Sledgehammer Games immers op zoek naar een "senior FX artist" die mee voor "uitzonderlijke real-time effecten met hyperrealisme moet zorgen in onze volgende Call of Duty-game". Als je daarbij nog in het achterhoofd houdt dat het team zelf heeft aangegeven dat het niet meer zal samenwerken met andere teams, maar zelf groot genoeg is geworden om een eigen game onder de vleugel te nemen, dan ziet het er naar uit dat elk team nu een jaar extra krijgt om een game te ontwikkelen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.