4gamers.be

Crytek: Homefront 2 op ons eentje ontwikkelen

Door papfles, 22-06-2012 18:17, bron: computerandvideogames

Homefront was voor THQ best wel een succes te noemen, met aanzienlijke verkopen, ook al was het spel qua singleplayer behoorlijk kort en was er wel nog wat dat verbeterd kon worden. Voor de sequel is THQ dan ook gaan aankloppen bij een ontwikkelaar die ervaring heeft met shooters, Crytek.

Die ontwikkelaar zegt zelf amper gevoeld te hebben wat er de laatste maanden bij THQ is gebeurd. "Om eerlijk te zijn ontwikkelen we Homefront 2 redelijk op ons eentje. We behandelen het als onze eigen nieuwe franchise en tegelijkertijd respecteert THQ ons door te erkennen dat we weten wat we doen. Qua verhaal laat de uitgever ons weten wat het wil en wij werken er creatief aan mee," laat Cevat Yerli weten. Het resultaat zullen we pas tussen april 2013 en maart 2014 kunnen zien, dus het is nog even wachten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.