4gamers.be

EA wil graag Kingdoms of Amalur 2 uitgeven

Door papfles, 13-07-2012 16:26, bron: videogamer

De maker van Kingdoms of Amalur: Reckoning, 38 Studios, bestaat dan misschien niet meer, toch wil het niet zeggen dat de uitgever van het spel, EA, niet graag een sequel ziet komen. "Het is jammer hoe het gelopen is voor die studio. We zagen veel creativiteit en visie in het team en vonden het spel geweldig. Het kreeg ook goede reviewscores," laat Frank Gibeau van EA weten.

"We hadden iets goeds opgebouwd en hopen dat er ooit een sequel komt. We zouden er graag aan meewerken," liet hij vallen. Veel zal echter afhangen van wat de staat Rhode Island beslist, want doordat 38 Studios niet kon betalen, verkreeg het de rechten op de franchise, al lijkt het voor de hand liggend dat het die rechten zal verkopen om geld te kunnen recupereren.

Kingdoms of Amalur: Reckoning screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.