4gamers.be

Deadpool krijgt ook eigen game

Door papfles, 16-07-2012 00:04

Nu superhelden weer bijzonder gegeerd zijn, duiken er ook - voor het grote publiek - iets minder gekende superhelden en -schurken op als personages. Zo is Deadpool niet meteen even gekend als de Supermans en Batmans van de comicwereld, maar toch zullen de fans bijzonder blij zijn met zijn verschijning.

Hij zal immers zijn eigen game krijgen, met zijn typische humoristische toon, sarcastische opmerkingen en rechtstreeks aanspreken van het publiek. Voor wie zich afvraagt waarom hij op het einde Wolverine aanspreekt: Deadpool is, net zoals Wolverine, deel van het Weapon-X programma en niet meteen goed bevriend met onze klauwerige held.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.