4gamers.be

"Singleplayer Dead Space te angstaanjagend"

Door papfles, 20-07-2012 12:56, bron: mcvuk

Dead Space 3 kreeg niet meteen een staande ovatie op E3, mede omdat het horroraspect naar de achtergrond werd gedrukt en er een actievolle co-op ervaring werd getoond. Nadien werd wel nog gezegd dat er horror zal zijn, maar dat men nu enkel het nieuwe element, co-op, wou laten zien.

De hardcore gamers en fans van Dead Space en Dead Space 2 waren echter niet echt overtuigd, maar EA zegt nu dat het van heel wat mensen ook te horen heeft gekregen dat de singleplayer van Dead Space en Dead Space 2 te angstaanjagend was en daarom werd er ook een co-op in gestoken, zodat men met een makker kon spelen. "We hoorden dat mensen het thrillergetinte wel leuk vonden, maar dat het behoorlijk angstaanjagend was. Dus was de logische volgende stap dat ze met iemand konden spelen en daarom hebben we co-op erin gestoken," laat Laura Miele (marketinghoofd bij EA Games) weten.

Dead Space 3 screenshot

"Er zit nog altijd horror in Dead Space 3. Het blijft trouw aan de roots en is niet minder angstig, maar mensen voelen zich comfortabeler als ze met iemand kunnen spelen dan dat ze het alleen doen. Persoonlijk zou ik liever naar een horrorfilm gaan met mijn echtgenoot dan alleen ernaar te kijken. We kijken er naar uit om klanten te bereiken die niet bereid waren om Dead Space en Dead Space 2 te spelen."

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.