4gamers.be

Gearbox verbaasd over gebrek Borderlands-klonen

Door papfles, 24-07-2012 09:22, bron: gamasutra

In de gamesindustrie is het bijzonder moeilijk om een vernieuwend game uit te brengen en niet meteen te maken te krijgen met tal van nabootsingen en imitaties. Toch is er voor Borderlands nog steeds geen kloon opgedoken en dat verbaast de mensen bij Gearbox toch wel enigszins.

"We zitten in een industrie waar mensen niets anders doen van elkaar stelen. Ik ben dus echt verbaasd dat we op het punt staan om Borderlands 2 te lanceren en dat niemand het ondertussen van ons gepikt heeft. Het spelprincipe ligt voor je neus en niemand heeft het weggeplukt. Dat is raar. Niet dat ik wil dat iemand het steelt of dat ik mensen aanmoedig om het te doen," laat Randy Pitchford weten. Ondertussen gaan we nog een maandje moeten wachten voor we zelf weer kunnen schieten tot we erbij neervallen.

Borderlands 2 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.