4gamers.be

Voel je deel van de actie bij WWE 13

Door papfles, 28-07-2012 00:00

Bij games die zich richten op sporten of evenementen is het soms moeilijk om ervoor te zorgen dat de speler voelt alsof 'ie zelf aanwezig is bij de wedstrijd en dus doen ontwikkelaars hun best om die onderdompeling zo goed mogelijk weer te geven in hun games. In WWE 13 zal je ook een vorm van LIVE-mode kunnen spelen, waarbij de nadruk ligt op dat gevoel alsof je er zelf bij bent. Het geluid is daarvoor uiteraard behoorlijk belangrijk, maar ook de omgeving moet dus beter reageren op de actie. Fans van WWE zullen ook een aantal gekende momenten in de trailer voorbij zien komen. Zelf gaan we voor The Undertaker. Jullie?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.