4gamers.be

League of Legends blikt vooruit op nieuwe patch

Door Jay, 30-07-2012 00:03

In augustus krijgt League of Legends een nieuwe patch te verwerken en in onderstaand filmpje wordt daar al op vooruitgeblikt. Onder meer Cho-Gath, Rumble, de Tribunal en Urgot worden onder handen genomen.

Reacties

 • Cirry

  Ik speel 2 maand amper en blijkbaar zijn der ineens nen hoop andere champs ineens "op" xD
  Wel blij dat ze eens wat aandacht geven aan oude champs zoals cho

  Reactie aangepast door Cirry om 2012-07-30 om 08:16

  • Geplaatst op 2012-07-30 om 08:11
 • smitske

  Gewoon uit nieuwsgierigheid gaat nu elke patch hier komen aangezien er om de 2 weken een patch is, en cirry er zijn nieuwe champs om de 2-3 weken :P

  • Geplaatst op 2012-07-30 om 08:40
 • Cirry smitske

  kweegt als ik nu speel ist vaak van wie de frak is da? :p
  Ze komen wat te snel achter elkaar imo

  • Geplaatst op 2012-07-30 om 09:09
 • smitske smitske

  Indd ze zouden beter wat anderer dingen er in steken maar als je dat zegt krijg je weer een hele wall of text over waarom dat niet kan en het verschillende teams zijn en een hoop andere BS die eigenlijk gewoon zeggen champions = money en de rest niet :p

  Nuja ze zijn mogelijks met een nieuwe game mode supremacy bezig misschien zien we er iets van op gamescom.

  Reactie aangepast door smitske om 2012-07-30 om 09:18

  • Geplaatst op 2012-07-30 om 09:17
 • Cirry smitske

  Voor dominion zouden ze al bezig geweest zijn met een andere map genaamd "magma chamber", 10 v 10 en met healer minions. Al lang niets van gehoord dus wss opgedoekt.

  Maar idd Riot is precies nogal voort geld aant gaan de laatste maanden, die pulsefire Ezrael skin vond ik belachelijk hoe ze dat deden.

  • Geplaatst op 2012-07-30 om 10:49
 • smitske smitske

  Magma chamber is een map waar al heel lang spraken van is, nog ruim voor dominion ter sprake kwam dat was normaal de 2de map voor het gewone spel, zoals summoners rift, maar is lang geleden al afgevoerd en toen is men met dominion begonnen, dus ik heb sterke twijfels of ze daar nog iets mee doen.

  Reactie aangepast door smitske om 2012-07-30 om 11:08

  • Geplaatst op 2012-07-30 om 11:07
 • Bloodywolf smitske

  Riot heeft nu al meerdere keren gezegt dat nu ze meer dan 100 champions hebben, dat ze binnenkort wat minder snel een nieuwe champion gaan releasen.

  Mangma chamber is afgevoerd geweest omdat het om hetzelfde principe ging als summoners Rift, de gewone map, en het werkte gewoon niet, dus werd het project gecancelled.

  En er zijn "nieuwe" dingen recent ingestoken. Via custom games heb je nu een All Random All mid map (aram), wat op moment razend populair is, ik speel het zelf regelmatig, altijd leuk om er snel ene te spelen, de meeste games duren niet langer dan 20 minuutjes, terwijl de normale game modi al rap rond de 40 minuten kan duren (als het andere team niet opgeeft als er begin in de game serieus zwaar gefailed is)

  En tja, Pulsfire ezreal. Het is maar een skin en je bent niet verplicht deze te kopen. Aan de skin zelf zat blijkbaar meer werk dan een champion te maken, nieuwe tech, enorm veel mensen en tijd, ik snap wel dat ze meer dan gewoonlijk vragen. De skin is dan ook goedkoper dan een legendary geweest de eerste 3 dagen voordat het zo duur werdt. Dit gaat altijd een probleem zijn voor sommige, maar als mensen bereid zijn om zoveel te betalen voor een skin, jah laat ze doen, riot brengt constant skin sales uit waar je oudere skin voor een dergelijk prijs kunt kopen, je mag niet vergeten dat de game free to play it, ze moeten ergens hun kosten terug winnen. :-p

  • Geplaatst op 2012-07-30 om 11:45
 • Cirry smitske

  Vind de aangepaste map voor ARAM echt wel nice, was gwn lastig om het ervoor te spelen op summoners rift of dominion :p

  • Geplaatst op 2012-07-30 om 11:49
 • smitske smitske

  Ja ze maken het van 2 weken (die vaak al niet werden gehaald pre 100) naar 3 weken, geen grote verandering ik denk dat ze nu zelfs op dit moment op 2 in 2 weken gaan zitten met Zyra en Diana door de delay op Zyra.

  Niet omdat het om hetzelfde principe ging want dan waren ze er in de eerste plaats niet aan moeten beginnen, maakt overigens niets uit want er is veel vraag naar een nieuwe map met het gelijksoortige spel, ze waren gewoon niet tevreden over de uitkomst.

  Die ARAM was het resultaat van vrije werkkeuze die sommige kregen daar maar je kan het moeilijk toeschrijven aan iets dat Riot echt wilde maken, was de keuze van en paar gasten in een week waar iedereen wat mocht prutsen aan wat ze zelf wilden maar niets waar echt super veel werk in is gekropen of veel geld.

  • Geplaatst op 2012-07-30 om 11:51

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.