4gamers.be

Zombie MMO The War Z doet het goed

Door Jay, 02-08-2012 11:07, bron: vg247

The War Z, de naar eigen zeggen eerste Zombie MMO, verschijnt pas later dit jaar, maar binnenkort zou er een bèta van start gaan en uit het aantal inschrijvingen valt af te leiden dat er heel wat interesse is voor de game. In de eerste 24 uur namelijk hebben reeds meer dan 100.000 mensen zich aangemeld voor de gesloten bèta. Niet slecht dus en game designer Eric Nordin liet weten dat het team erg veel motivatie haalt uit de vele positieve reacties. "We zullen hard blijven werken om er zeker van te zijn dat we de best mogelijke game afleveren," klinkt het.

In The War Z is het de bedoeling dat spelers overleven na een zombie outbreak. Daarvoor moeten ze in een open wereld op zoek naar voedel, wapens en andere zaken. Wat dat betreft lijkt The War Z wat op het populaire Dayz, de Arma II mod die inmiddels door bijna een miljoen mensen gespeeld wordt.


Je aanmelden voor de gesloten bèta van The DayZ kan via de officiële website.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.