4gamers.be

"Killer software voor PS Vita moet nog komen"

Door Jay, 03-08-2012 14:58, bron: mcvuk

Het is geen geheim dat de PS Vita het wat moeilijk heeft en de redenen daarvoor zijn divers. Zo is de handheld voor veel mensen nog iets te duur om aan te schaffen en daarnaast is het aanbod games nog net iets te schaars. Dat beseffen ze bij Sony ook en Fergal Gara, baas van Sony Computer Entertainment UK, heeft toegegeven dat die "killer software" er voorlopig nog niet is, al meent hij wel dat die er zit aan te komen in de loop van de komende maanden.

Gara haalt games als LittleBigPlanet, Call of Duty, FIFA en Assassin's Creed aan als belangrijke titels voor de handheld. De games zouden tonen waartoe de PS Vita werkelijk in staat is, waardoor meer mensen er eentje in huis zullen willen halen. Of dat ook zo zal geschieden, weten we dus over enkele maanden.

Reacties

 • elazzja

  Alhoewel ik hou van originele games per platform, Vita met Soul Sacrifice bijvoorbeeld, kijk ik toch wel uit naar Black Ops Declassified. Op de PS3 had ik niet het gevoel dat de CoD games zo super waren ook al speelden mijn meeste vrienden niets anders. Maar ik zie wel waar de fun is aangezien ik MW2 redelijk goed vond (na een dedicated server mod op PC), Als ze dezelfde grafische stijl en gameplay werkend krijgen op een Vita zie ik dit wel aanslaan bij zowel de PS3 als X360 gebruikers.

  De laatste beelden van de ACL laten zien dat het op grafisch niveau en gameplay ook heel goed gaan doen. Zaten alleen nog een paar schokkerige movements in maar dat zijn zaken die pas op het laatst verfijning krijgen. LBP Vita is zoals op PS3 gewoon een leuke party game waarbij de community belangrijk is. En de volgende fifa op viita wordt een volwaardige FIFA 13.

  De nieuwe Sly raccoon ga ik wel halen en ik vraag me eigenlijk af hoe het zit met het aankopen van deze game (alsook met Battle Royale). Beide games komen uit op PS3 en Vita (identiek) maar ik ben van plan voor 1 platform het spel aan te kopen. Zou ik de andere dan ook krijgen? Dan denk ik dat voor Battle Royale de PS3 moet aanschaffen want die staat op bol.com aan 65 euro terwijl de Vita versie 20 euro goedkoper is.

  • Geplaatst op 2012-08-03 om 15:36
 • Gemini

  "Killer software voor PS Vita moet nog komen"

  "Other breaking news just in : Captain Obvious just fell of a huuuuge building leaving a gross mark to be scraped of the pavement. More details to come as the story unravels.

  Alle gekheid bij elkaar, drop de prijs naar 199 met een memory card van 2G. Games komen er nog genoeg aan dit eindejaar. Ik kreeg er eentje voor m'n verjaardag met Uncharted. Cool ding, ik kon er alleen niet op spelen tot de volgende dag omdat er geen fucking geheugen inzat. Uncharted wil niet starten zonder memory card dus ...

  Reactie aangepast door Gemini om 2012-08-03 om 16:41

  • Geplaatst op 2012-08-03 om 16:38
 • hatetn

  als hij echt denkt dat je met dat soort games een handheld gaat redden zouden ze er beter mee stoppen

  • Geplaatst op 2012-08-03 om 16:39
 • gHOST hatetn

  Bijna bij elke comment die ik van jou zie ben je zo negatief. :c

  • Geplaatst op 2012-08-03 om 20:18
 • hatetn hatetn

  het is toch al beter dan vroeger? maar je kan toch niet ontkennen dat games zoals fifa, COD en AC geen system sellers zijn. je gaat die kopen eens je een console/handheld hebt maar er zijn er toch niet speciaal ervoor. ze hebben dringend games nodig die je nergens anders kan spelen zoals je op de (3)DS hebt.

  • Geplaatst op 2012-08-03 om 20:40
 • Dropkick

  Waar zijn de PS1 games die beloofd waren voor deze zomer... de zomer is al half voorbij, misschien eens aan beginnen?

  • Geplaatst op 2012-08-03 om 18:18
 • Hara-Kiri Dropkick

  Dit. Dit is een van de redenen waarom ik me nog geen Vita heb aangeschaft. De games die ik indertijd op mijn PSP speelde, voor ik die verkocht heb, waren voornamelijk PS1 titels, en dan nog het liefst RPG (toch van PS1). Anders wat platformers en fighting games, shooters en dergelijke vind ik utter shit op een handheld (al kan Vita daar verandering in brengen).

  Ze moeten ook met enkele exclusive titles komen voor de Vita van topniveau om de handheld aantrekkelijk te maken.

  Wat een DS aantrekkelijk maakt zijn ijzersterke series zoals Mario, Zelda en Pokémon, terwijl de Vita dit niet echt heeft.

  • Geplaatst op 2012-08-03 om 20:05

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.