4gamers.be

Total War: Rome 2 wil Saving Private Ryan achterna

Door Jay, 03-08-2012 16:08, bron: mcvuk

Bij de aankondiging van Total War: Rome II was al duidelijk dat ontwikkelaar The Creative Assembly een pak meer emotie in dit deel wilde steken, iets wat brand director Rob Bartholomew nog eens heeft bevestigd in een recent interview. Hij wijst onder meer op het feit dat gevechten op land en zee elkaar voor het eerst in de reeks rechtstreeks zullen beïnvloeden, wat maakt dat spelers een ervaring voorgeschoteld kunnen krijgen als die in de openingsscène van Saving Private Ryan.

Men wil dat de speler zich ongemakkelijk voelt bij de gevechten, die vol spanning en gewelddadige scènes zitten. Om dit te bereiken, heeft men ook meer persoonlijkheid gegeven aan de troepen door meer middelen vrij te maken voor de animaties. Op deze manier hoopt men een grotere betrokkenheid, en dus meer emoties, los te weken bij de speler die zijn of haar troepen het slagveld opstuurt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.