4gamers.be

"Next-gen focust niet op grote grafische verandering"

Door Jay, 07-08-2012 16:19, bron: seekingalpha

Nieuws over de volgende generatie consoles begint meer en meer op de voorgrond te treden, hetgeen doet vermoeden dat die next-gen consoles niet al te lang meer op zich zullen laten wachten. Wie evenwel een reusachtige grafische sprong verwacht, is eraan volgens de moeite. Dat is tenminste de mening van Brian Farrell, CEO van THQ. Hij kreeg de vraag of de next-gen consoles niet enorm duur worden voor ontwikkelaars om voor te ontwikkelen, gezien de steeds krachtigere graphics. Volgens hem zal de volgende generatie op grafisch vlak een minder grote stap zetten dan destijds bij de overgang van 2D naar 3D en zal de focus van next-gen consoles niet bij het grafische aspect liggen, wel bij het creëren van meer mogelijkheden distributie en connectiviteit betreft.


"Ik denk dat de overgang waar we nu naar kijken betreffende de hardware ietwat anders is. Ik denk dat de overgang veel meer gefocust is op mogelijkheden in verschillende domeinen - verschillende soorten distributie, verschillende soorten van businessmodellen, veel meer online, veel meer de mogelijkheid om de consument op te volgen en ermee in relatie te treden, zulke zaken, eerder dan een enorme verandering in de fundering van 3D-graphics. Ik denk dus niet dat de kosten zo hard zullen stijgen als dat ze deden in het verleden wanneer we vooruitgang maakten."


 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.