4gamers.be

Speler kopieerde wapen van Aion voor Dota 2

Door Jay, 12-08-2012 00:07, bron: steamcommunity

In een mededeling heeft Valve gebruikers van de Steam Workshop gevraagd om intellectuele eigendommen te respecteren. De oproep komt er nadat is gebleken dat de "Timebreaker", een door een speler gecreëerd wapen dat dankzij goede community ratings in Dota 2 belandde, eigenlijk een wapen is dat uit de MMO Aion komt.

Toen de inbreuk aan het licht kwam, verwijderde Valve het wapen onmiddellijk uit Dota 2. De maker werd verbannen en verhinderd om nog geld te ontvangen voor zijn creatie. De bijna 25.000 mensen die de Timebreaker hadden aangeschaft, kregen een ander wapen ter compensatie.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.