4gamers.be

Sony niet teleurgesteld in verkoop PS Vita

Door Jay, 12-08-2012 00:10, bron: computerandvideogames

Ondanks het feit dat de PS Vita zit te wachten op meer "killer software" en voorlopig regelmatig de duimen moet leggen voor de 3DS en DS van Nintendo, is Jack Tretton, CEO van Sony Computer Entertainment America, niet teleurgesteld in de verkoop van de handheld. Uiteraard mag het altijd meer zijn, maar de huidige cijfers zijn voor Tretton "aanvaardbaar".


"In deze industrie kan je niet te hoog of te laag gaan, omdat alles zo snel verandert. Ik denk dat er een aanvaardbaar aantal is, en het aantal dat wij verkocht hebben, is aanvaardbaar. Als het drie keer zoveel was, zou ik gelukkiger zijn. Als het slechts een derde was, zou ik ontgoocheld zijn."


Tretton vertelde verder dat een grote beloning slechts komt na een grote uitdaging. Sony dacht dat als men de juiste technologie voorzag en de nodige game support er was, dat het publiek dan wel zou volgen, en wat dat betreft voelt Tretton zich nu naar eigen zeggen al een stuk beter dan vier maanden geleden. Fergal Gara, de tegenhanger van Tretton in het Verenigd Koninkrijk, vertelde onlangs nog dat de PS Vita er nog niet helemaal is wat killer software betreft, al zou daar tijdens de laatste maanden van het jaar verandering in komen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.