4gamers.be

Keert Gray als verloren zoon terug in TF2?

Door Jay, 12-08-2012 13:43

Valve toont nogmaals hoe goed het is in het teasen en hypen van zaken. Op de officiële website van Team Fortress 2 is bij de header namelijk een bloedvlek verschenen die verwijst naar een pagina met een geboortecertificaat dat toont er naast Redmond (team Red) en Blutarch (team Blu), de broers die elkaar al een eeuwigheid bekampen, nog een derde kind zou zijn, Gray, dat na de geboorte werd weggenomen door de "EAGLE".. Een tweede bloedvlek linkt naar wat lijkt op een testament van Zepheniah Mann, waarin hij zijn bezittingen verdeelt en de terugkeer van zijn "zwakke zoon Gray" vermeldt. Ook is inmiddels een nogal onthullende comic verschenen waarin Gray zijn opwachting maakt.

De vraag is nu natuurlijk wat dit allemaal betekent of zou kunnen betekenen. Aangezien Redmon de eigenaar is van team Red en Blutarch de eigenaar is van team Blu, lijkt het niet onlogisch dat met dit alles de introductie van een derde team wordt geteased: team Gray. Of team Gray dan zal verschillen van Red en Blu, valt af te wachten, maar er wordt gespeculeerd dat team Gray wel eens zou kunnen bestaan uit niets anders dan robotten, wat op zijn beurt dan weer aanleiding geeft tot de theorie dat Red en Blu zouden moeten gaan samenwerken om het in een soort horde mode op te nemen tegen Gray. Aanwijzingen voor zo'n "rise of the machines" zouden al twee jaar met mondjesmaat worden gelost door Valve en met Gray als derde zoon zou de mysterieuze figuur van een oude familiefoto eindelijk geïdentificeerd zijn.

De onthulling van wat nu geteased wordt, laat vermoedelijk niet al te lang meer op zich wachten. De kans is groot dat de geboortedatum van Gray, 2 september 1822, een hint is naar de onthulling van het nieuws. Toevallig is 2 september 2012 trouwens de laatste dag van PAX, de beurs die praktisch in de achtertuin van Valve wordt gehouden. Het is tevens de laatste dag van het Dota 2-toernooi The International. Op zich heeft dit natuurlijk niets met Team Fortress 2 te maken, maar een aankondiging van Valve is daarom allerminst uitgesloten. Nog even geduld oefenen dus en nieuwe teasers afwachten.

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.