4gamers.be

Nieuwe Deadly Premonition op komst?

Door papfles, 20-08-2012 12:38, bron: eurogamer

Als je een titel opnieuw in de kijker wil plaatsen, is het soms genoeg om een kleine hint te geven en de fans beginnen al te kirren van plezier. Dat is ongetwijfeld ook zo voor de fans van Deadly Premonition, een spel dat 2 jaar geleden verscheen. Er was onlangs al sprake van een Director's Cut van het spel en ook nu wordt er weer over gesproken. "We werken aan een Director's Cut en ik ben wat nieuwe verhalen en scenario's aan het schrijven, maar of die gebruikt zullen worden, valt nog af te wachten," laat de ontwikkelaar weten.

Verder wordt er ook subtiel naar een eventuele opvolger verwezen. "We praten momenteel met uitgevers en we kunnen dus niks over de platformen zeggen. Tegen volgende zomer zal iedereen normaal wel een goed idee kunnen vormen van wat het zal zijn. [Of het een sequel is?] Hmm. Misschien."

Deadly Premonition screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.