4gamers.be

Tokyo Jungle komt naar Europa

Door Vancha, 21-08-2012 00:00, bron: psu

Japanse games kunnen wel eens vreemd zijn voor ons, Westerlingen, maar veel zien we daar vaak niet van, want meestal blijven deze trouw in het Oosten. Toch komt er af en toe eens zo'n vreemd pareltje over en zo ook bij Tokyo Jungle. De game waar je als een dier in een verlaten wereld speelt, zal namelijk op 25 september verkrijgbaar zijn via PlayStation Network voor Europa en zal een prijskaartje meekrijgen van €15. Om de release te vieren heeft Sony op Gamescom ook een nieuwe trailer vrijgegeven van de game en deze kunnen jullie hieronder nog even bezichtigen. We zijn benieuwd hoe het leven als hond of een van de andere dieren zal zijn tussen al het natuurlijk wild.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.