4gamers.be

DICE: "mensen bezorgd voor verkeerde redenen"

Door papfles, 24-08-2012 11:12, bron: eurogamer

DICE heeft bij een pak gamers niet meteen een al te beste beurt gemaakt met de release van Battlefield 3, de verschillende DLC-pakketjes, de Premium-versie en nu al de aankondiging van Battlefield 4. Toch vindt Patrick Bach (executive producer) dat het allemaal schromelijk overdreven wordt en dat mensen "voor de verkeerde redenen bezorgd zijn."

"Mensen lijken te vergeten dat er wel 3 andere Battlefield-games tussen Battlefield 2 en Battlefield 3 zaten. Het is een natuurlijke reactie, want mensen denken dat we BF3 niet meer zullen ondersteunen, ook al zitten we met een Premiumversie en weten ze dat we aan toekomstige uitbreidingen bezig zijn. We leggen ook heel duidelijk uit wat we aan het doen zijn. Dit is dezelfde reactie als bij Battlefield 2. Toen dachten de mensen dat we het spel niet meer gingen ondersteunen. We waren toen heel hard aan het werken, maar we hadden gewoon nog niks aangekondigd. Nu hebben we wel aangekondigd wat we gaan doen als ondersteuning van Battlefield 3 en krijgen we nog steeds diezelfde reacties. Dat is gewoon bedroevend, vind ik. We zijn toegewijd qua Battlefield 3-ondersteuning en het hoofdkwartier in Zweden werkt altijd aan meerdere projecten."

"Dat we niet enkel met Battlefield 3 bezig zijn, zal sommige mensen misschien storen, maar mensen willen ook iets geweldigs in de toekomst en dat vergt tijd. We zijn beter dan ooit tevoren als het aankomt op ondersteuning, omdat we meer mensen hebben die meer zaken doen die communitygericht zijn. Combineer dat met wat wij willen doen om de best mogelijke ervaring voor iedereen te creëren na de lancering van het spel."

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.