4gamers.be

Eerste info Modern Warfare 4 gelekt?

Door Jay, 24-08-2012 12:30, bron: se7ensins

De website Se7enSins beweert van een naar eigen zeggen betrouwbare bron de eerste info over een nieuwe Modern Warfare-game te hebben ontvangen. Die zou in ontwikkeling zijn bij Neversoft, de studio die we vooral kennen van de Tony Hawk-games maar die intussen wel officieel aan Call of Duty gelinkt is.

De bron in kwestie is karig met informatie, maar het zou dus gaan om een nieuwe Modern Warfare-game en er is iets genaamd "Drone Survaillance". Voorts zouden er zogenaamde HALO-sprongen (High Altitude-Low Opening, veelal parachutesprongen om een vijandelijk gebied te infiltreren) aanwezig zijn en is er een level dat zich "onder ijs" afspeelt. Ook cloaking technologie en een "Dominator UAV" worden genoemd.

Als de informatie klopt en je legt alle puzzelstukjes samen, dan ziet het er toch naar uit dat de nieuwe Modern Warfare zich na Modern Warfare 3 zal afspelen, en als dusdanig dus kan bestempeld worden als Call of Duty: Modern Warfare 4. Houd echter in het achterhoofd dat deze informatie geenszins officieel is.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.