4gamers.be

Pikachu-3DS XL populair in Japan

Door papfles, 27-08-2012 00:03, bron: inside-games

De Nintendo 3DS XL heeft de verkoop van het toestel weer aangezwengeld en als er al eens een speciale versie op de markt komt, durven die ook wel eens een extra stimulans te zijn. Als je in Japan dan ook aankondigt dat je een Pikachu-versie uitbrengt van de 3DS XL, dan mag je lange rijen verwachten en dat is ook gebeurd. Toen het Pokémon Center 's ochtends opende in Tokio, stonden er al 300 mensen aan te schuiven, dus het is zeker geen slechte zet gebleken om deze versie op de markt te brengen. Uiteindelijk heeft men 4 uur nodig gehad om ieders bestelling te kunnen verwerken, zodat de pre-orders konden worden genoteerd. Wil jij er een?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.