4gamers.be

Gearbox: "Meer kracht is altijd beter"

Door papfles, 30-08-2012 17:09, bron: computerandvideogames

Gearbox zit in de laatste recht lijn voor de release van Borderlands 2, maar ondertussen smeedt het ook een aantal zaken voor de toekomst. Zo mogen we sowieso nog Aliens: Colonial Marines verwachten en is er net ook DLC aangekondigd voor Borderlands 2. Ook Brothers In Arms: Furious 4 zit ergens nog in de studio verstopt en blijkbaar is er nog meer op komst, al wil men er nog niks over kwijt.

"Ik ben altijd geïnteresseerd door de stap vooruit. Soms heb je dat door nieuwe games in een franchise uit brengen en soms door nieuwe hardware en soms door iets uit te vinden. Elke nieuwe stap levert nieuwe tools op en nieuwe mogelijkheden die de entertainmentfactor verbeteren, als we ze juist gebruiken. [...] Meer kracht [in consoles] is altijd beter. Er zijn altijd zaken die we nu niet kunnen doen, die wel mogelijk zijn met meer kracht. Dat is gewoon altijd waar."

Borderlands 2 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.