4gamers.be

Call of Juarez: Gunslinger aangekondigd

Door Vancha, 06-09-2012 11:00, bron: vg247

Gisteren waren er al vermoedens dat er een nieuwe Call of Juarez in de pijplijn zat, maar vandaag zijn de makers dan ook echt naar buiten gekomen met het nieuws. Ontwikkelaar Techland heeft net Call of Juarez: Gunslinger aangekondigd en wist ook meteen te melden dat de game digitaal zal uitkomen in 2013 voor PSN, XBLA en pc.

Ubisoft is uitgever van dienst en heeft alvast een eerste live action trailer online geplaatst waarin de gunslinger in kwestie naar een Wanted-poster kijkt voor de dief Cassidy Butch. Misschien is dat de grote vijand in deze game? Of misschien is dat degene die net opgeknoopt werd? Het ziet er alleszins naar uit dat we in de game een bounty hunter zullen spelen. Momenteel is het echter nog gissen, want buiten de aankondiging en deze trailer zonder gameplay hebben de makers nog niet veel meer gelost. Of de prentjes onder de trailer screenshots dan wel artwork moeten voorstellen, is niet meteen duidelijk.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.