4gamers.be

Japanse datum en prijs Wii U gekend

Door papfles, 13-09-2012 09:29, bron: kotaku

Vandaag gaat Nintendo over de hele wereld Nintendo Directs uitvoeren om zo iedereen op de hoogte te brengen van de prijs en de datum van de Wii U-console en in Japan is het al zo ver. Op die manier kunnen we op zijn minst toch al een aanwijzing krijgen van hoe het hier zal zijn qua prijs en eventueel datum.

Japanners zullen 2 verschillende opties krijgen: een premium-model voor 31500 yen (313 euro) en een basismodel voor 26250 yen (261 euro). In het basismodel zit een console, een GamePad, een adapter voor de console en voor de gamepad en een HDMI-kabel. In het premiummodel zit ook nog een standje voor je Wii U en je GamePad en een abonnement voor Nintendo Network Premium. Verder krijg je 32GB Flash geheugen bij een premium en slechts 8GB bij een basismodel. Het toestel zal daar op 8 december verschijnen en dus lijkt het ook voor Europa en de Verenigde Staten niet ongezien dat het op tijd zal zijn voor het eindejaar.

New Super Mario Bros U zou 5,985 yen (59 euro) kosten, Nintendoland 4935 yen (49 euro) en een extra GamePad 13440 yen (133 euro). Te duur of gepaste prijzen?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.