4gamers.be

Bayonetta 2 krijgt stevige boycotactie

Door GuerrillaDawg, 15-09-2012 11:35, bron: bayonetta2boycott

Sinds het nieuws van Bayonetta 2, dat exclusief op Wii U zal verschijnen, bekend raakte, stonden verscheidene gaming fora vol met gemengde reacties. Aan de ene kant heb je mensen die blij zijn met het nieuws en het een goede zet vinden van Nintendo om de 'franchise te redden', terwijl andere mensen minder blij zijn. Zo is het niet moeilijk om misnoegde mensen te vinden op Twitter die zelfs doodsbedreigingen sturen naar ontwikkelaar Platinum Games. 

De fans laten het daar zelfs niet bij, want ondertussen kan je al een heuse "boycotwebsite" vinden, die onder de naam http://bayonetta2boycott.wordpress.com/ gaat. Met reacties als "je hebt de eerste game wellicht nog niet eens gespeeld!" lijkt de site niet meteen objectief of open naar Nintendo-gamers toe.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.