4gamers.be

"Torchlight 2 zal meer bieden dan Diablo 3"

Door GuerrillaDawg, 19-09-2012 00:09, bron: vg247

Naast het eerdere nieuws dat Torchlight 2 even winstgevend zou zijn als een retail titel, wist CEO Max Schaefer ook te vertellen dat ondanks het feit dat Diablo 3 een immense game is, Torchlight 2 meer herspeelbaarheid zal bieden. Ook de offline singleplayer is een grote plus volgens Schaefer.

"Om te beginnen wil ik wel zeggen dat Blizzard een slechte naam krijgt. De verwachtingen beantwoorden van de Diablo-community is onmogelijk. Wat men ook zou gedaan hebben, er zijn tien jaar voorbijgegaan en de verwachtingen worden dan ook gigantisch groot. Ze veranderen in kritiek."

Schaefer is dan ook van mening dat Blizzard een behoorlijke titel heeft neergezet. Desondanks is hij ook wel van mening dat zijn eigen bedrijf betere keuzes heeft gemaakt. Dingen zoals offline singleplayer en een economie zonder vreemde beveiling heeft, spelen een belangrijke rol. Tevens zal men ook de tools uit handen geven zodat de Torchlight-community allerlei mods zal kunnen maken.

"Een deel van de Diablo III-kritiek bestaat uit het feit dat er weinig verschil is tussen de verschillende builds, omdat ze allemaal dezelfde skills op hetzelfde moment vrijspelen. Er is dus minder opportuniteit om een echt individueel karakter te maken. Volgens mij vermindert dit de lengte van het spel, omdat je het de eerste keer allemaal al hebt gezien. Op dat vlak hebben wij een langer spel: meer willekeurige elementen en een klein beetje meer herspeelbaarheid. Diablo III mikt te veel op de polish en art, want die zijn wel van Blizzardkwaliteit. Die elementen zijn echt goed, maar wel ten koste van de rest."

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.