4gamers.be

Extra Borderlands 2 DLC ook mogelijk buiten Season Pass

Door papfles, 23-09-2012 11:43, bron: kotaku

Als je graag wil genieten van de DLC die Gearbox gepland heeft voor Borderlands 2, dan kan je een Season Pass aanschaffen om de 4 grote DLC-pakketten al zeker in huis te hebben van zodra ze vrijgegeven worden. Toch kan het zijn dat er nog meer DLC aan komt die niet onder de Season Pass zal vallen. "Hoe de consument nu valt voor het spel, maakt ons gek. Het zorgt ervoor dat we meer en meer willen doen. Verwacht dus maar meer naast de Campaign DLC in de Season Pass [en de Mechromancer]," laat Randy Pitchford weten.

"Onze ambitie, passie en de vraag van de fans zullen ook bijdragen tot wat we gaan doen. We hebben wat ideetjes en we zullen er binnenkort al een paar meedelen. We hebben heel wat geweldige mensen die aan content werken voor na de lancering en daarover zullen we binnenkort spreken. Het is nu wat vroeg om er iets specifieks over te zeggen, maar we hebben plannen, hoop en dromen. We staan ook open voor andere invloeden. Er wordt ook actief nagedacht over nieuwe personages, maar dat is nog niet echt concreet. We willen eerst zien wat de Mechromancer het doet en hoe de mensen haar ontvangen." Het ziet er dus naar uit dat we nog heel wat gaan kunnen beleven en vinden in Borderlands 2.

Borderlands 2 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.