4gamers.be

Laat Microsoft de Microsoft Points vallen?

Door papfles, 08-10-2012 13:10, bron: theverge

Er is al langer sprake van de schrapping van Microsoft Points, al werd het nooit concreet bevestigd. Met de komst van Windows 8 en diens mogelijke samensmelting met ettelijke Xbox 360-functies komt dit gerucht nu weer de kop opsteken. Het wordt versterkt doordat The Verge heeft gemerkt dat haar exemplaar van Windows 8 nu gewoon geld vraagt in plaats van Microsoft Points (zoals het geval was in de bèta) voor bepaalde aankopen.

Je zou nog altijd met Microsoft Points kunnen betalen, net zoals je ook gewoon je kredietkaart kan gebruiken, maar het eindresultaat zou nu zijn dat je altijd met echte bedragen moet afrekenen en niet meer in Microsoft points. Misschien wil Microsoft hiermee de weg effenen om bij de volgende console gewoon met echt geld te werken in plaats van Microsoft Points?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.