4gamers.be

Van de ene 4Gamer naar de andere: een vraag

Door papfles, 02-11-2012 10:54

Hey,

Je vraagt je waarschijnlijk af waarom je sinds kort deze afbeelding op je homepage ziet pronken. Wel, laat ons eerst en vooral duidelijk maken dat het geenszins onze bedoeling is om jullie iets op te leggen of om jullie iets te verbieden. Adblock is iets dat jullie zelf hebben geactiveerd op jullie browser, omdat jullie blijkbaar last hebben van storende advertenties. Dat is jullie volste recht en we kunnen er zeker begrip voor opbrengen.

Toch willen we jullie ook even melden wat het voor een site als 4Gamers.be ook betekent:


Waarom staan er advertenties op 4Gamers?
 

Advertenties zijn een noodzakelijk kwaad om dagdagelijks ons werk te kunnen doen op deze site en om jullie continu van gamenieuws te voorzien. Wetende hoe lastig het is om geconfronteerd te worden met storende reclame hebben we dan ook al enkele maatregelen genomen. Zo hebben we een pop-up nooit toegelaten en hebben we zelf-uitklapbare advertenties naast ons logo bovenaan ook al verboden, net zoals achtergronden die overal klikbaar zijn. Zulke zaken kosten ons geld, maar doen we omdat we jullie een aangename surfervaring willen bieden.

Toch zijn advertenties noodzakelijk om als website het hoofd boven water te houden. Daarom zouden we het wel appreciëren, om ons een hart onder de riem te steken, als jullie ons zouden willen whitelisten bij Adblock.
 

Wat is whitelisten?

 

Hiermee zeg je eigenlijk tegen Adblock dat 4Gamers.be wel advertenties mag tonen en dat die dus een uitzondering vormt tegenover andere websites. Whitelisten zorgt er dus niet voor dat andere websites plots advertenties tonen, maar wel dat die sites die jij eruit plukt inkomsten kunnen rapen uit de advertenties op hun site.
 

Hoe kan ik jullie helpen?

 

Er zijn weinig redenen die we kunnen aanhalen om je te verplichten en dat is dan ook niet onze bedoeling. Het is gewoon een vraag van onze kant en we hopen dat – als jullie ons graag bezoeken en onze inspanningen waarderen – jullie het ons gunnen om er ook een centje uit te puren.

Op die manier kunnen we ook meer middelen inzetten om 4Gamers.be nog gebruiksvriendelijker te maken en om de site nog meer unieke content te laten bezorgen (geef toe, iedereen ziet graag een redacteur die zich belachelijk maakt).

Verder kunnen we jullie enkel dankbaar zijn voor het uitzetten van Adblock op 4Gamers.

 

 

 

Hoe doe ik het?
 

Volg gewoon de stappen hieronder en je kan ons “uitsluiten” van Adblock. Als het niet lijkt te lukken, stuur dan een mailtje naar info@4gamers.be en we helpen je graag verder. Vermeld zeker je browser erbij, zodat we het zelf stap voor stap kunnen opvolgen.

1) In de hoek van je browser, rechts bovenaan, zie je normaliter dit icoontje: 

2) Druk daarop en dan kan je het onderstaande doen. Daarmee zeg je Adblock dat 4Gamers en diens advertenties door jou wel worden toegelaten.

3) Vervolgens moet je de link hieronder even invoeren (met de asterisks vooraan en achteraan, om zo subdomeinen ook vrij te geven) en de balk bij "Domein" even naar rechts slepen. Druk vervolgens op "Uitsluiten" en je hebt ons gelukkig gemaakt. Bedankt voor jullie steun.

Wat als ik een storende reclame zie?
 

We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van de community. Als je vindt dat sommige ads toch heel storend zijn, probeer je dan in te houden om Adblock terug op te zetten en contacteer ons of spreek papfles aan via PM, zodat die kan zien wat hij kan doen voor je.

We willen namelijk zeer graag tegemoet komen aan bepaalde verzuchtingen en geloof ons vrij dat we zelf niet graag storende advertenties zien staan. De kans dat je bij ons dus wel degelijk steun krijgt voor je klacht, is niet ondenkbaar.

Zo, ons pleidooi zit er op en we hopen dat jullie begrip kunnen opbrengen voor ons standpunt en begrijpen waarom we er eventjes bij willen stilstaan. De keuze is uiteraard aan jullie, al hopen we natuurlijk dat jullie ons hierin kunnen en willen volgen.

 

 

See you guys on the gaming battlefield,

De 4Gamers-crew

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.