4gamers.be

Mass Effect 2 op tweede disc Black Ops II?

Door Jay, 13-11-2012 15:50, bron: nl

Het ziet er naar uit dat Activision en Treyarch af te rekenen hebben met een wat genant voorval. Er zijn namelijk verschillende meldingen dat de tweede Black Ops II-disc Mass Effect 2 zou bevatten. Los van het feit dat de spelers hierdoor het spel niet kunnen installeren, komt het voor Activision natuurlijk wel heel erg ongelegen dat bij haar topper van het jaar een game van de concurrentie wordt geleverd. Vermoedelijk is er dan ook iets goed foutgelopen in de fabriek waar de discs werden geproduceerd. Dat twee uitgevers gebruik maken van dezelfde fabriek is overigens redelijk normaal.

Activision en Treyarch hebben voorlopig nog niet gereageerd op de kwestie en het is vooralsnog niet zeker in hoeverre de berichten ook effectief kloppen, dus wat dat betreft is het nog even wachten geblazen. Ook is het de vraag hoe wijdverspreid het probleem zou zijn. Hieronder alleszins wat bewijsmateriaal, dat je desondanks nog met een korreltje zout mag nemen. Laat ons in de comments of via PM ook weten of jullie eventueel dit probleem ervaren.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.