4gamers.be

Blizzard wil eigendom Heroes of Warcraft-webdomein

Door papfles, 20-11-2012 12:10, bron: fusible

Blizzard is altijd al bijzonder beschermend geweest ten aanzien van haar franchises. Zo heeft het recentelijk WarcraftBattles.com opgekocht en nu heeft het een klacht ingediend bij het National Arbritration Forum om eigenaar te kunnen worden van heroesofwarcraft.com.

Op zich zou je kunnen stellen dat het gewoon gaat om een beschermende actie, dat men namelijk niet wil dat iemand anders kan teren op de Warcraft-naam, maar ondertussen is ook gebleken dat Blizzard eigenaar is van HeroesofWarcraft.co.uk, waardoor er meteen al wordt gedacht aan een mogelijke Warcraft 4, een spel dat de enorm lange wachttijd sinds Warcraft III zou beëindigen - zonder rekening te houden met World of Warcraft. Is het een beschermende maatregel of mikken jullie op een sequel?

Warcraft III: Reign of Chaos screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.