4gamers.be

Chinese tablet lijkt als twee druppels water op Wii U GamePad

Door Jay, 16-12-2012 00:09, bron: jxd

Dat ze zich in China weinig aantrekken van patenten en copyright, dat is al langer dan vandaag bekend en dus was het eigenlijk gewoon wachten tot er een apparaat opdook dat wel erg gelijkt op de GamePad van de Nintendo Wii U. Dat toestel is er nu in de vorm van de S7300 SMART Console, een Android-tablet van het Chinese JinXing die midden januari 2013 zou moeten verschijnen. Bij de presentatie van het toestel wordt er ook naar verwezen als de "Dual Core HD GamePad 2" en dat men voor het ontwerp is gaan kijken naar de GamePad van Nintendo, lijkt duidelijk.

Verder lijkt het beestje zo ongeveer alles te kunnen doen wat je maar kan verwachten van een tablet, inclusief het spelen van al je favoriete games via emulatie. Daarbij wordt gesuggereerd dat ook Super Mario Galaxy 2 te spelen valt, ook al staat de Wii niet in het lijstje van ondersteunde consoles. De vraag is dan ook in hoeverre wat door de fabrikant beweerd wordt, mag geloofd worden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.