4gamers.be

Man in Mario-kostuum gearresteerd na betasting vrouw

Door Phazon, 21-12-2012 09:46, bron: nydailynews

Op Times Square lopen er regelmatig mensen rond, verkleed als Mario, waar je samen mee op de foto kan. Een van hen is Damon Torres, een 34-jarige man die blijkbaar van de situatie misbruik heeft gemaakt. Hij betastte, toen hij verkleed was als Mario, een 58-jarige vrouw, beginnende bij de dij en blijkbaar ging hij toen een stapje verder en hoger. Volgens de vrouw was dit niet de eerste keer en daarom besloot ze de politie te contacteren. Enkele minuten later werd de man gearresteerd en beschuldigd van aanranding en het onwettelijk in bezit zijn van marijuana. Pas dus toch maar op met die besnorde loodgieters zouden we zeggen.

 

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.