4gamers.be

Pc-versie GTA V duikt op via Amazon Frankrijk

Door Jay, 20-01-2013 00:05, bron: amazon

Officieel is GTA V enkel aangekondigd voor PS3 en Xbox 360 en dus blijven pc-gamers voorlopig op hun honger zitten, al wordt wel verwacht dat de game vroeg of laat ook naar pc zal komen. Voor die pc-versie kan je nu alleszins via Amazon Frankrijk al een pre-order plaatsen. Op zich misschien niet zo speciaal, aangezien wel meerdere winkelketens (ook in België) de pc-versie vermelden, maar Amazon Frankrijk is wel een grote speler die in het verleden al vaker aan de basis lag van lekken. Dat net nu de pc-versie opduikt, zou er dan ook op kunnen wijzen dat Rockstar binnenkort met een aankondiging komt. Geduldig afwachten dus.

Grand Theft Auto V screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.