4gamers.be

Cliff Bleszinski denkt dat Nintendo zal moeten stoppen met hardware

Door Jay, 26-02-2013 00:12, bron: gamesindustry

Cliff Bleszinski is nu al een tijdje weg bij Epic Games om rustig te werken aan een nieuw IP genaamd Silverstrike en intussen laat hij zich af en toe opmerken als (gast)spreker bij lezingen of via Twitter. Zo vertelde hij onlangs nog geen fan van de Saints Row-dildo's te zijn. Tijdens een kort interview met Gamesindustry International gaf Bleszinski zijn visie op de toekomst van de game-industrie, en die zal er volgens hem heel anders uit gaan zien.

Volgens Bleszinski bevindt de game-industrie zich in de grootste overgangsfase sinds de jaren '80. Hij ziet een toekomst waar enkel nog downloads beschikbaar zullen zijn en Nintendo zou als hardwarebedrijf verdwijnen. Waarom Nintendo precies zou overschakelen op enkel software vertelt hij niet, maar blijkbaar schat hij de toekomst van Nintendo op vlak van hardware dus redelijk somber in.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.