4gamers.be

Gemiddelde Vita-speler zit 18,7 uur per week op het toestel

Door papfles, 24-03-2013 00:00

We wisten jullie gisteren al te melden dat er zowat 100 games gepland staan voor de PS Vita dit jaar en dat Sony zelf ook nog een paar kleppers klaar heeft staan. Zelf wou Sony daar nog niet al te veel over kwijt, maar men wou wel nog even een aantal zaken rechtzetten. Er was namelijk heel wat negativiteit te lezen over het toestel, maar toch is Sony behoorlijk tevreden. Een derde van de verkoop verloopt bijvoorbeeld via de PS Store, wat toch een kleine duw in de rug is van de retailcijfers.

Verder heeft men ook een enquête gedaan bij de PS Vita-eigenaars en daaruit blijkt dat 90% regelmatig op het toestel ligt te tokkelen. Dat wil in dit geval zeggen dat ze meer dan 1 keer per week vast hebben. Dat op zich is nog enigszins te volgen, maar blijkbaar zijn de ondervraagde PS Vita-spelers ook behoorlijk fanatiek. Sony heeft immers kunnen afleiden uit de cijfers dat de gemiddelde PS Vita-speler 18,7 uur per week met het toestel bezig is.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.