4gamers.be

Robotische T-Rex op gelekte boxart Far Cry 3: Blood Dragon

Door Jay, 01-04-2013 10:53

Officieel is Far Cry 3: Blood Dragon nog niet onthuld, maar er zijn wel al de nodige lekken geweest, inclusief de achievements. Het lijkt dan ook redelijk veilig om aan te nemen dat Ubisoft binnenkort het spel officieel uit de doeken zal doen, zeker nu ook de boxart is gelekt. Net als de achievements geeft de boxart aan dat Far Cry 3: Blood Dragon naar XBLA komt. Over andere versies is voorlopig nog niets gelekt.

Het ziet er alleszins naar uit dat deze Blood Dragon een futuristisch sfeertje krijgt, wat mogelijk dus eerder op een digitale spin-off wijst dan een uitbreiding voor Far Cry 3, zoals eerder nog als een optie werd aanzien. Het is voorts ook niet duidelijk welke stijl we mogen verwachten. Het zou bijvoorbeeld top-down kunnen zijn of sidescrolling in plaats van wat we in Far Cry 3 zagen. Afwachten dus.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.