4gamers.be

Gameplay van Far Cry 3: Blood Dragon lekt de wereld in

Door Jay, 09-04-2013 00:21

Ubisoft en lekken gaan de laatste tijd hand in hand. Assassin's Creed IV: Black Flag wist de uitgever niet achter gesloten deuren te houden tot de officiële onthulling en nu lijkt ook Far Cry 3: Blood Dragon, een standalone uitbreiding van Far Cry 3 die Ubisoft officieel alleen maar heeft geteased,  vroeger dan voorzien overal op te duiken.

Via de Xbox Live Marketplace sijpelde al wat info door, maar nu is op Youtube ook al een hoop feitelijke gameplay terug te vinden. De speler in kwestie wil niet zeggen waar hij de speelbare versie heeft gehaald, maar het ziet er toch naar uit dat Ubisoft een stevig probleem heeft als dit zomaar online kan verschijnen. Mogelijk probeert Ubisoft de lekken nog een halt toe te roepen, maar vaak kan je een bal die aan het rollen is gegaan natuurlijk niet meer stoppen. Far Cry 3: Blood Dragon zou in mei verschijnen, dus hoe dan ook zal Ubisoft binnenkort wel met officiële info en beelden moeten komen.

Edit: Ubisoft is er snel bij om video's te laten verwijderen. Het is voor ons dan ook bijna onbegonnen werk om telkens een nieuwe video te plaatsen als een andere verwijderd is. Je kan dus best zelf wat opzoekingswerk verrichten indien je de gelekte beelden wil bekijken.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.