4gamers.be

Bethesda dropt teaser, Fallout 4?

Door Jay, 16-04-2013 17:59, bron: neogaf

Bethesda heeft via Vine, de service die je toelaat om op Twitter korte videofragmentjes te posten, een teaser de wereld ingestuurd. Uiteraard is nog niet geweten wat precies geteased wordt, maar voorlopig lijken de meeste aanwijzingen naar een nieuwe Fallout, mogelijk Fallout 4, te wijzen. Het fragment toont namelijk een LP van Bach, wiens muziek ook al voor Fallout 3 gebruikt werd. De andere LP is van The Moonbeam Trio, een groepje dat tussen 1934 en 1945 actief was in New York.

Een nieuwe Fallout lijkt verder een goede kanshebber te zijn omdat de afgelopen maanden heel wat geruchten en zelfs enkele lekken opdoken. Bovendien heeft Bethesda zelf gezegd dit jaar nog de aandacht wil trekken met "new stuff" en recent is de ontwikkeling van Skyrim stopgezet zodat het hele team aan het nieuwe project kan werken.

Indien het niet om Fallout 4 gaat, zou het eventueel om Zwei kunnen gaan, een horrorspel waarvoor Bethesda samenwerkt met enkele Resident Evil-veteranen. Zwei zou dit jaar nog verschijnen, dus een onthulling moet er vroeg of laat eens van komen. Tot slot zou de teaser ook voor een nieuwe Wolfenstein kunnen zijn, maar het zal dus nog even afwachten zijn om te zien wat het nu precies is.

Edit: via Twitter heeft iemand van Bethesda mensen die denken dat het om een nieuwe Fallout gaat aangeraden om "nog eens te raden", wat dus doet vermoeden dat het niet om Fallout 4 gaat. Het zou natuurlijk ook kunnen dat hij gewoon verwarring probeert te zaaien.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.