4gamers.be

Heet de volgende Xbox-console Xbox Fusion?

Door papfles, 01-05-2013 10:08, bron: fusible

De geruchten omtrent de nieuwe Xbox-console zullen blijven binnenstromen tot aan de onthulling op 21 mei. Nu gaat het (wederom) over de mogelijke naam van het toestel, want waar de PlayStation 4 gewoon de traditie volgt en de nummering verder zet, lijkt Microsoft een andere richting uit te gaan.

Er werd reeds gesproken over Infinity, Xbox 8, Durango, Next en Fusion, maar deze laatsten lijkt nu aan kracht te hebben gewonnen aangezien ontdekt werd dat Microsoft wel domeinnamen heeft voor alle voorgaande mogelijkheden, maar dat het ook nog eens behoorlijk veel extensies heeft voor de Fusion-variant. Zo is de .com ingelijfd, maar ook .info, .biz, .de, .co.uk en verder, waardoor men nu vermoedt dat het Xbox Fusion zal zijn. Het symbool voor Infinity, een van de andere mogelijkheden, zou immers ook geïnterpreteerd kunnen worden als Fusion, wat voor sommigen opnieuw een teken is dat Fusion de naam zal worden. Wat denken jullie? De nieuwe naam of eerder de naam van de nieuwere versie van de Xbox 360 die ook gelanceerd zou worden, om zo backward compatibiliteit te verzekeren?

4Gamers screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.