4gamers.be

Nieuwe 3D Mario in oktober voor Wii U?

Door Phazon, 04-05-2013 09:20, bron: computerandvideogames

Het is nog een maandje wachten op de eerste speelbare demo van de nieuwe 3D Mario voor de Wii U, maar er beginnen stilaan ook geruchten over deze titel de ronde te doen. CVG beweert namelijk dat Nintendo de titel in oktober zou willen lanceren om zo de Wii U van een sterke eindejaarstitel te voorzien.

Nintendo heeft hen tevens laten weten dat men vanaf juli een hele resem Wii U titels zal lanceren en deze sterk zal ondersteunen tot het einde van dit jaar. Op vlak van marketing mogen de mensen in het Verenigd Koninkrijk zich verwachten aan tv spots, tal van online en bedrukte reclame en evenementen. Juni belooft alvast een interessante maand voor zowat iedere gamer te worden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.