4gamers.be

Wolfenstein: The New Order onthuld

Door Jay, 07-05-2013 14:59

Na het teasen is het nu tijd voor de onthulling en zoals verwacht is het een nieuwe Wolfenstein-game geworden. Het spel luistert naar de naam Wolfenstein: The New Order en verschijnt in het vierde kwartaal van dit jaar voor pc, PS3, Xbox 360 en next-gen consoles. Ontwikkelaar van dienst is MachineGames, een studio die in 2009 werd opgericht door de oprichters van Starbreeze Studios, bekend van Chronicles of Riddick.

Wolfenstein: The New Order speelt zich af in 1960, nadat de nazi's de Tweede Wereldoorlog hebben gewonnen. Spelers kruipen in de huid van de Amerikaanse oorlogsheld B.J. Blazkowicz en moeten een haast onmogelijk tegenoffensief lanceren tegen de nazi's die inmiddels de wereld hebben overgenomen. De game speelt zich af in Europa, waar spelers Nazi-vestigingen zullen binnendringen en een hoop vijanden voorgeschoteld zullen krijgen, die ze dan kunnen bestrijden met "superwapens" die de nazi's hebben ontwikkeld.

Wolfenstein: The New Order screenshot

Wolfenstein: The New Order screenshot

Wolfenstein: The New Order screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.