4gamers.be

Bart De Wever verkozen tot beste SimCity-burgemeester

Door Jay, 10-05-2013 16:41

Ter promotie van SimCity lanceerde EA in maart een wedstrijd waarbij drie burgemeesters hun ideale stad mochten voorstellen. Bart De Wever (Antwerpen), Vincent Van Quickenborne (Kortrijk) en Hilde Claes (Hasselt) deden hun verhaal en vervolgens konden gamers stemmen op hun favoriete (SimCity-)burgemeester. Bart De Wever blijkt nu als winnaar uit de bus te zijn gekomen en dat leverde hem €2000 euro op om te besteden aan een lokaal project. Hij koos uiteindelijk voor vzw Tejo, Therapeuten voor Jongeren, een vrijwilligersorganisatie die jongeren met psychische problemen tracht te helpen.

"Zelf ben ik niet bepaald een fervent gamer, ik ben al uitermate gelukkig als mijn iPad doet wat ik wil. Maar ik ben wel blij dat mijn visie op de ideale stad de meeste gamers heeft kunnen overtuigen! Antwerpen is misschien nog niet die ideale stad, maar wel de stad van mijn dromen," vertelt De Wever. "Ik dank de gamers vooral omdat we dankzij hun keuze voor 't stad 2000 euro mogen schenken aan een goed doel. Collega Liesbeth Homans, bevoegd voor sociale zaken, had tal van suggesties en koos uiteindelijk voor de vzw Tejo, een echt Antwerps vrijwilligersproject dat jongeren met psychische problemen uit de nood helpt."

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.