4gamers.be

Wat speel jij dit weekend?

Door Goofus, 19-05-2013 00:07

De werk- en schoolweek zit er alweer op en afgaande op de laatste weerberichten blijf je beter binnen dit weekend: tijd dus om de controller of de muis nog eens flink te laten afzien. Zo denken heel wat crewleden er ook over, dus vroegen we even naar hun plannen om de komende dagen al gamend door te brengen. En voor we het vergeten: Wat speel JIJ dit weekend? Laat het ons weten via de comments.

 


Vancha


 

LEGO City Undercover: The Chase Begins screenshot

Dit weekend zal ik me eindelijk eens kunnen bezighouden met Persona 4: Arena. Na meer dan een half jaar uitgesteld te zijn begon ik deze titel haast uit het oog te verliezen, maar nu hij er toch is kan ik het niet laten deze snelle 2D-fighter van Arc System Works toch even te testen. Ernaast zal ik me ook even bezighouden met LEGO City: Undercover The Chase Begins op 3DS, om de tijd maar even te doden met dit Belgische weer... 

 


GuerrillaDawg


 

Darksiders II screenshot

Dit weekend hou ik me bezig met twee games: Zero Escape: Virtue's Last Reward en Darksiders 2. In die eerste game zit ik gevangen in één of andere ondergrondse bunker terwijl een AI in de vorm van een konijn op mijn vingers zit te kijken. Alsof dat nog niet genoeg is, moet ik meespelen met z'n spelletje of ik vlieg naar het hiernamaals. Tot zover het PS Vita vermaak tijdens het weekend. Op PS3 hou ik me echter bezig met Death in een post-apocalyptische wereld. Skeletten, demonen en ander gespuis: ik stuur ze dit weekend allemaal naar de virtuele jachtvelden. 

 


Ge0force


 

Metro: Last Light screenshot

Sinds mijn review van de zwaar ondermaatse Star Trek game, word ik 's nachts schreeuwend wakker als ik ook maar iets droom dat met gaming te maken heeft. Om het moreel hoog te houden heeft Papfles mij dan maar voorzien van een potentiële topper, namelijk Metro: Last Light. Het zal dan ook vooral deze game worden waar ik tijdens het verlengd weekend mee bezig zal zijn, zodat jullie tijdig een review op jullie favoriete site kunnen lezen. Verder speel ik op m'n gemak verder aan Sleeping Dogs, de open-world game die ik laatst via PS+ heb mogen ontvangen. En natuurlijk mag een regelmatig potje Pinball Arcade op de Vita niet ontbreken, dat blijft nog steeds mijn favoriete game voor tussendoor. 

 


Malkavian


 

Injustice: Gods Among Us screenshot

Injustice natuurlijk. Aangezien ik sowieso met mijn Green Lantern-ring rondloop en hopeloos probeer om constructs te maken, was het uitkomen van Injustice een godsgeschenk. Nu kan ik wel als mijn favoriete ringslinger de vijanden van het DC Universum de kop in slaan. Verder zal ik zoals de voorbije weken om de zoveel uur eens inloggen op Anno Online om te zien of mijn boeren nog flink op hun akkers aan het werken zijn.

 

 


rafbanaan


 

Guild Wars 2 screenshot

Dit weekend zal in het teken staan van Metro: Last Light. Sinds het einde van Metro 2033 kijk ik uit naar het vervolg. Ik kan dan ook niet wachten om terug in de huid te kruipen van Artyom en te dwalen in het metrogestel. Ik speel deze natuurlijk op de computer en ik ben benieuwd of de ontwikkelaar me weer kan wegblazen met de presentatie. Verder zal ik tijdens een pauze wel eens grijpen naar Rising Storm of Guild Wars 2 om wat afwisseling te brengen. 

 

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.