4gamers.be

Microsoft verwacht dat gamers nog altijd voor Xbox One zullen kiezen

Door papfles, 28-05-2013 16:46, bron: oxm

Nog voor de Xbox One-console aangekondigd werd, mochten sommige partijen al een praatje slaan met de mensen bij Microsoft. Phil Spencer, vice-president van Microsoft Studios, denkt dat het toestel het bijzonder goed zal doen en dat heel wat mensen het op de kop zullen tikken. "Als wereldwijd marktleider en met een duidelijk onderscheid qua online en community, zijn heel wat third party-ontwikkelaars bijzonder happig om met ons samen te werken. Ik denk dat je tussen de 21e (de onthulling van de Xbox One, nvdr) en E3 een aantal unieke en speciale zaken zal zien", stelt hij.

"Wij geloven dat als je enkel maar wil gamen, je uiteindelijk nog altijd voor ons zal kiezen. De echte hardcore mensen kopen alles. Ze kopen elk toestel, maar de meeste mensen kopen slechts 1 toestel en als je denkt wat dat ene toestel is, dan geloven wij dat een all-in-one toestel met de beste games, televisie en entertainment echt uniek is. Een aantal zaken die we doen met de architectuur laten zien hoe snel die ervaringen zijn, hoe je meer dan 1 ding tegelijkertijd kan doen. Dat gaat ons, volgens mij, onderscheiden van de concurrentie en je moet er ook aan denken dat dit ons beginpunt is."

"We zijn een zeer ambitieuze, creatieve groep die altijd beter wil doen en als je bekijkt waar de Xbox 360 stond bij de lancering en waar het nu staat, dat is dag en nacht verschil. We denken op dezelfde manier over het nieuwe platform. We gaan blijven innoveren, nieuwe ervaringen blijven toevoegen en het toestel elk jaar beter maken."

4Gamers screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.