4gamers.be

Pachter: PS4 aan 349 dollar, Xbox One aan 399 dollar

Door papfles, 30-05-2013 00:14, bron: gamezone

Als analist moet je af en toe toch eens laten zien dat je de zaken hebt bekeken, naast elkaar gelegd hebt en dan er degelijke analyses uit kunt halen. Dat is wat Michael Pachter nu doet door te gokken hoeveel de PS4 en de Xbox One zullen kosten aan de kassa. Daarbij geeft hij zelfs het voordeel aan de PS4, met 50 dollar.

Hij was eerder al onder de indruk van de PS4-conferentie en zei ook dat hij de laagste consoleprijzen ooit verwachtte, maar waarschijnlijk had niemand gedacht dat hij de PS4 goedkoper zou inschatten dan de Xbox One. Hij denkt dat de PS4 voor 349 dollar verkocht zal worden en dat de Xbox One een tikkeltje duurder wordt, 399 dollar. Niet geheel onlogisch denkt hij dan ook dat beide toestellen uitverkocht zullen zijn als ze aan die prijzen lanceren. In de veronderstelling dat hij het bij het rechte eind zou hebben, betekent dit dat wij in Europa met 349 euro en 399 euro zitten. Een aanvaardbare prijs?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.