4gamers.be

Call of Duty: Ghosts toont gameplay onder en boven water

Door Jay, 09-06-2013 21:48

De Pre-E3 show van Call of Duty: Ghosts zit erop. De show kan worden onderverdeeld in vier segmenten. Er werd begonnen met een onderwatermissie van de singleplayer, waarna een behind-the-scenes video kwam waarin wat meer werd verteld over de setting en het verhaal. Vervolgens werd gefocust op de hond in de game en hoe hij de gameplay beïnvloedt. Hier kwam ook weer een gameplay demo bij kijken, waarin te zien was hoe je de hond, die overigens Riley heet, instructies kan geven. Tot slot werd een wat langere trailer getoond die ook op de booth van E3 te zien zal zijn op een groot scherm.

Call of Duty: Ghosts screenshot

Call of Duty: Ghosts screenshot

Call of Duty: Ghosts screenshot

Call of Duty: Ghosts screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.